Over ons

Over HORECA2U

HORECA2U is een initiatief dat de consument thuis een Horeca-ervaring – wat betekent de bar, pub, restaurantervaring - biedt en tegelijkertijd de worstelende foodservice & natte horeca sector ondersteunt. Het concept ontwikkelde zich tijdens de beginfase van de COVID-19-pandemie, toen bars en restaurants moesten sluiten om deze pandemie in te dammen en is erop gericht om consumenten en Horeca op een veilige en digitale manier met elkaar te verbinden.

Drie bedrijven werken samen om dit platform te ontwikkelen, welke Horeca-ondernemers een nieuwe digitale manier biedt om in contact te blijven met hun klanten. Daarnaast biedt het een alternatieve inkomstenstroom aan de worstelende Horeca-ondernemer. Twee van deze bedrijven zijn producenten van consumptiegoederen (AB InBev en Coca-Cola European Partners) en een van hen is een technologieleverancier (Salesforce).

Het HORECA2U platform is gebouwd om de lokale Horeca in staat te stellen hun producten in een horeca-achtige ervaring aan consumenten aan te bieden. HORECA2U is nu in een opstartfase in Amsterdam. Hierbij wordt de wenselijkheid en haalbaarheid van het platform uitgetest en geevalueerd met zowel consumenten als horeca ondernemers.

Inwoners van Amsterdam kunnen nu via dit platform speciale pakketten bestellen en laten bezorgen door een lokale ondernemer. Hierdoor hebben consumenten niet alleen het gemak van thuisbezorging en een Horeca-ervaring thuis, maar ondersteunen ze de lokale bedrijven tijdens de ontberingen ontstaan door deze pandemie.

We zitten momenteel in opstartfase en zijn continu bezig met het verbeteren van het concept voor zowel Horeca als consumenten. Zodra we de behoeftes van alle betrokkenen partijen goed in kaart hebben gebracht, zullen we snel gaan uitbreiden naar andere gebieden, dus houdt ons in de gaten!

Over Anheuser-Busch InBev

Anheuser-Busch InBev is een beursgenoteerd bedrijf (Euronext: ABI) gevestigd in Leuven, België. Onze droom is om mensen samen te brengen voor een betere wereld. Bier, het oorspronkelijke sociale netwerk, brengt al duizenden jaren mensen samen. We zijn toegewijd aan het bouwen van geweldige merken die de tand des tijds doorstaan en om de beste bieren te brouwen met de beste natuurlijke ingrediënten. Ons gevarieerde portfolio van meer dan 500 biermerken omvat de wereldwijde merken Budweiser®, Corona® en Stella Artois®; meerlandenmerken Beck’s®, Castle®, Castle Lite®, Hoegaarden® en Leffe®; en lokale kampioenen zoals Aguila®, Antarctica®, Bud Light®, Brahma®, Cass®, Cristal®, Harbin®, Jupiler®, Michelob Ultra®, Modelo Especial®, Quilmes®, Victoria®, Sedrin® en Skol® . Ons brouwerfgoed gaat meer dan 600 jaar terug, verspreid over continenten en generaties. Van onze Europese roots bij brouwerij Den Hoorn in Leuven, België. Aan de pioniersgeest van brouwerij Anheuser & Co in St. Louis, VS. Aan de oprichting van de Castle Brewery in Zuid-Afrika tijdens de goudkoorts in Johannesburg. Naar Bohemia, de eerste brouwerij in Brazilië. Geografisch gediversifieerd met een evenwichtige blootstelling aan ontwikkelde en opkomende markten, maken we gebruik van de collectieve sterke punten van ongeveer 175.000 werknemers in bijna 50 landen wereldwijd.

Over Coca-Cola European Partners

Coca-Cola European Partners plc is een toonaangevend bedrijf in consumptiegoederen in West-Europa, dat een uitgebreid assortiment niet-alcoholische kant-en-klare dranken maakt, verkoopt en distribueert, en is 's werelds grootste Coca-Cola-bottelaar op basis van omzet. Coca-Cola European Partners bedient een consumentenbevolking van meer dan 300 miljoen in West-Europa, waaronder Andorra, België, continentaal Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, IJsland, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje en Zweden. Het bedrijf is genoteerd aan Euronext Amsterdam, de New York Stock Exchange, London Stock Exchange en aan de Spaanse beurzen, handelend onder het symbool CCEP.Ga voor meer informatie over CCEP naar www.cocacolaep.com en volg CCEP op Twitter op @CocaColaEP.

Over Salesforce

Salesforce is de wereldleider in Customer Relationship Management (CRM), waardoor bedrijven in het digitale tijdperk dichter bij hun klanten komen. Salesforce, opgericht in 1999, stelt bedrijven van elke omvang en branche in staat te profiteren van krachtige technologieën - cloud, mobiel, social, internet der dingen, kunstmatige intelligentie, spraak en blockchain - om een 360 ° -beeld van hun klanten te creëren. Ga voor meer informatie over Salesforce (NYSE: CRM) naar: www.salesforce.com.